Microsoft Viva -työpaja

Paranna työntekijäkokemusta Microsoft Vivan avulla

Mikä Microsoft Viva on ja mitä mahdollisuuksia se voi tuoda organisaatiollesi? Kuinka voit parantaa työntekijäkokemusta, työhyvinvointia, oppimista, tuottavuutta ja tehokkaita työkäytäntöjä? Miten työelämä muuttuu Vivan mahdollisuuksien myötä? Varaa aika Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävään työpajaan, jossa käymme konkreettisesti läpi, miten Microsoft Viva auttaa yrityksiä yhdistämään työntekijöiden osallistamisen, oppimisen, työhyvinvoinnin ja tiedon löytämisen työkalut luonnolliseksi osaksi työskentelyä.

Microsoft Viva on työntekijäkokemusalusta, joka antaa ihmisille ja tiimeille mahdollisuuden olla parhaita. Vivan uudet toiminnot ja palvelut integroituvat osaksi Microsoft 365:n ja Microsoft Teamsin yhteistyö- ja tuottavuustyökaluja.

Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Kun olet lähettänyt lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme asiasta tarkemmin. Järjestämme työpajat yhteistyössä Microsoftin kanssa.

Varaa työpaja

“Varsinkin M365-matkamme alkuvaiheessa oli erityisen tärkeää, että meillä oli kumppani, jolla on kokonaisvaltaista osaamista tästä maailmasta. Sulava on osannut ohjata meitä oikeaan suuntaa, eikä meidän ole tarvinnut ottaa taka-askeleita lainkaan.”

Ilkka-yhtymän tietohallintopäällikkö Timo Mäkinen